I Am Not Okay With This – merită să urmărim noul serial Netflix?

I Am Not Okay With This – merită să urmărim noul serial Netflix? post thumbnail image

Miercuri, 26 februarie, Netflix a postat online noul serial pentru adolescenti, I Am Not Okay With This cu Sophia Lillis si Wyatt Oleff, actori vazuti in filmul It. Ne uitam sau nu? Merita? Va spunem noi chiar acum.

Netflix nu inceteaza sa isi rasfete abonatii cu seriale noi precum Ragnarok, Intimidation, Spinning Out (care de altfel a fost anulat dupa un singur sezon) dar si cu sezone noi ale unor seriale bine cunoscute precum Elite sezonul 3, La Casa de Papel sezonul 4, Sex Education sezonul 3 si multe altele. Azi a venit randul serialului I Am Not Okay With This sa fie difuzat, un serial pentru adolescenti.

Despre ce este vorba?

In timp ce Sydney incearca din rasputeri sa isi revina dupa moartea tragica a tatalui sau, mai trebuie sa faca fata numeroaselor probleme tipic adolescentine, sa isi controleze atractia fata de cea mai buna prietena a sa, Dina si sa reglementeze conflictele pe care le are cu mama sa, conflicte pe care pur si simplu nu le mai suporta. Este din ce in ce mai apropiata de Stanley care devine confidentul sau. In paralel cu toate aceste griji, Sydney va descoperi ca poseda puteri supranaturale. Realitate sau vis ?

Un serial pentru adolescenti care face bine

Daca ti-a placut serialele precum Stranger Things atunci cu siguranta iti va placea si I Am Not Okay With This deoarece este un veritabil melanj intre Stranger Things si The End of The Fuck*** World ceea ce este logic deoarece are aceeasi producatori cu serialul Stranger Things si este bazata pe benzile desenate apartinand lui Charles Forsman, autorul serialului The End of The Fuck*** World. Latura supranaturala si latura realista vin cu un plus pentru aceasta poveste. Reusim perfect sa intram in pielea lui Sydney, sa ii intelegem probelemele adolescentine si nu am fi suparati daca am reusi sa avem aceleasi puteri ca si ea.

Ne atasam rapid de personajele Sydney, Dina si Stanley care este de altfel extrem de afectuos datorita personalitatii sale akward si amuzante totodata. Acesti adolescenti ne duc in mijlocul aventurilor lor si avem impresia ca traim aceste aventuri alaturi de ei. Chiar daca serialul reuneste unele clisee cunoscute, reuseste sa iasa in evidenta prin umor, fantastic si umor dark. Misterul din jurul mortii lui Sydney este prezent de-a lungul tuturor episoadelor. Care este adevarul ?

1 thought on “I Am Not Okay With This – merită să urmărim noul serial Netflix?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post