Cupluri antipatice din seriale celebre

Anumite cupluri din seriale nu ar trebui sa mai existe si in anul 2020, ci ar trebui sa ramana in 2019! Cel putin, asa cred unii fani.

Vestea buna pentru cei care adora la nebunie serialele este ca acest an este foarte bogat in seriale noi, dar si in noi sezoane ale serialelor lor preferate. Oare ce vor deveni personajele din serialele noastre favorite? Oare vor aparea noi relatii sau noi rupturi? Aceste lucruri, le asteptam cel mai adesea cu cea mai mare nerabdare.

Dar nimic nu este mai enervant decat cuplurile care nu se potrivesc deloc sau iubitii care nu dau deloc dovada de alchimie pe ecran.

Pe scurt, exista cateva relatii de dragoste pe care nu am mai vrea sa le vedem pe micul ecran.

Veronica si Archie – Riverdale. Da, complicitatea dintre Jughead si Betty e minunata, la fel ca si pasiunea dintre Cheryl si Toni. Dar relatia dintre Veronica si Archie nu e deloc apreciata de catre fani. Impreuna inca din sezonul unu, avand o multime de suisuri si coborasuri, cuplul pare sa aiba probleme in sezonul cu numarul 4. Ne dam seama ca le era mult mai bine despartiti, atunci cand Veronica era cu Reggie sau cand Archie isi vedea de cuceririle sale.

Rio si Tokyo – La Casa de Papel. Inca din sezonu cu nmarul unu, cei doi depasesc toate limitele si nu respecta nicio regula, chiar daca acestea sunt foarte importante pentru supravietuirea grupului. In partea a treia a serialului cei doi se separa si fanii se intreaba daca nu cumva se vor impaca. Sa speram ca Nu!

Jessica si Justin – 13 Reasons Why. Unii spun despre ei ca sunt adorabili impreuna. Dar povestea lor de dragoste a fost pusa la grea incercare din cauza unui viol. Si Justin nu isi va putea ierta asta niciodata, la fel cum Jessica nu va putea trece asa usor peste asta.

Samuel si Carla – Elite. Este vorba despre cel mai improbabil cuplu din sezonul cu numarul 2 al serialului. Samuel provenit dintr-o clasa medie, adorabil si inteligent care cade in mrejele Carlei din inalta clasa spaniola, foarte manipulatoare. Un cliseu, am putea spune, dar nu putem nega faptul ca cei doi se bucura de o anumita alchimie pe ecran si o complicitate. Dar Samuel merita mult mai mult.

Serena si Fred – The Handmaids. Un alt cuplu detestat de fani care este gata de orice pentru a fonda o familie, chiar daca au faut sa sufere o multime de persoane, mai ales pe June, principala lor victima.

Maggie si Jackson – Grey’s Anataomy. Dupa separari si impacari nenumarate, acestia se pare ca in sezonul 16 s-au separat de tot. Sa speram ca fiecare isi va gasi fericirea in alta parte…

1 thought on “Cupluri antipatice din seriale celebre”

  1. Maya spune:

    Singurul cuplu pe care l-am vazut in serialul Elite de pe watchseries este cel Samuel – Carla si pot spune ca sunt chiar antipatici. Separat, personajele mi-au placut insa impreuna lucrurile au parut asa destul de fortate si deloc naturale. Nu stiu ce parere aveti voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post