Cele mai triste înmormântări din seriale

Daca serialele sunt capabile sa ne aduca fericire si bucurie, acestea ne arata uneori si reversul medaliei si ne pot face sa plangem de disperare si de tristete. Iata deci cateva exemple cu cele mai triste inmormantari din seriale.

Alaska, Looking for Alaska. Este vorba despre o inmormantare foarte sobra pe care ne-au oferit-o scenaristii pentru personajul principal. Cel mai marcant moment ramane bineinteles, momentul revederii lui Pudge, care ii declara iubirea si care nu isi poate stapani lacrimile.

George, Grey’s Anatomy. O scena mai speciala, din cauza hohotelor de ras ale personajelor din serial la cativa metri de ceremonie. Izzie, Alex, Cristina si Meredith nu isi pot retine stupefactia in fata scenei care se deruLeaza in fata lor si se comporta exct pe dos fata de cum era prevazut.

Prue, Charmed. Daca funeraliile lui Prue au atata importanta in serial, acest lucru se intampla din nou motive: primul- faptul ca, bineinteles, trebuie sa ne luam la revedere de la un personaj care a fost stralucitor timp de trei sezoane. Al doilea- este vorba despre sosirea inlocuitoarei sale, Paige, care se intalneste cu surorile Halliwell pentru prima data in aceasta scena.

Keith, Brothers Scott. Este o scena foarte sobra, doar cu muzica pe fundal care ne –a bulversat la dIfuzarea sa si inca ne mai emotioneaza chiar si azi. Un lucru care marcheaza o diferente fata de moartea sa brutala din cauza unei supradoze.

Jack, This Is Us. La fel ca si Jack, inmormantarea sa este una cu o nota extrem de optimista. Nu avea cum sa fie altfel. Sunt prezentaTe cele mai frumoase momente din viata sa de cuplu si de familie am plans totusi atunci cand Pearsina a asezat cenusa sa langa arborele sau preferat.

Jenna si John, The Vampire Diaries. La sfarsitul episodului teribil din sezonul cu numarul 2, Alaric, fratii Salvatore, Elena, Bonnie si Jeremy participa la inmormanatarea improvizata a lui John si Jenna. Fanii au plans cu lacrimi de crocodil la aceasta scena, mai ales din cauza melodiei de pe fundal, „Skinny Love”, a lui Birdy.

Quentin, The Magicians. Puterea muzicii. Si in acest serial, se aduce un omagiu lui Quentin prin intermediul muzicii. Personajele din serial interpreteaza melodia „Take On Me” de la A-Ha si vulnerabilitatea lor se resimte in vocea lor. Au fost adaugate si scene flashback cu Quentin deci pentru fani disperarea este totala.

1 thought on “Cele mai triste înmormântări din seriale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post