Aceste filme culte vor fi transformate în seriale

In timp ce numeroase seriale ne vor parasi in anul 2020 si va trebui sa le spunem Adio, se pare ca ne putem linisti deoarece numeroase filme culte vor fi adaptate in seriale in noul an pentru a le inlocui. Daca de cateva proiecte stiai deja, unele te vor surprinde cu siguranta.

Silence of the Lambs. Un serial bazat pe filmul cult, „Silence of the Lambs” este in pregatire, se pare. Difuzat pe CBS, show-ul se va numi „Clarice” si se va derula in anul 1993, la un an dupa evenimentele din filmul lui Jonathan Demme. Se va concentra asupra provestii lui Clarice celebrul agent FBI.

Chucky. Cu siguranta ca nu ai uitat de cea mai celebra si mai inspaimantatoare papusa de pe micile ecrane. Cu parul sau roscat, salopeta sa albastra, dar si cu cutitul sau terifiant. Pregateste-te sa ai din nou cosmaruri, deoarece deoarece se pregateste un intreg serial dedicat ei. Serialul se pare ca este un reboot al primei parti din film care va explora mai multe detalii cu privire la originile papusii malefice.

Gremlins. Daca si tu crezi ca celebra creatura Gizmo este cea mai draguta din lumea cinematografiei, atunci cu siguranta ca te vei bucura sa auzi asta. Vor fi din nou vedete, de data aceasta intr-un serial de animatie. In acest serial, care va avea actiunea plasata in anii 1920, vom afla cum tanarul Sam Wing se intalneste cu fabulosuş Gizmo.

I Know What You Did Last Summer. Inca un proiect de adaptare a unui film horror in serial, de data aceasta intr-un registru putin mai diferit. Chiar daca inca nu au fost anuntati actorii, speram ca ii vom vedea pe actorii faimosi precum Sarah Michelle Gellar, Freddie Prinze Jr., Jennifer Hewwit sau Ryan Phillipe.

High Fidelity. Pregateste-te sa iti petreci urmatoarea perioada cu Zoë Kravitz in serialul adaptat dupa filmul High Fidelity. Comedia culta a lui Stephen Fears iti va da ocazia sa o vezi pe fiica lui Lenny Kravitz in rolul unei administratoare de magazin de discuri, care incearca sa uite de prima sa iubire prin intermediul muzicii.

The Grudge. Un alt clasic al filmelor horror, care ti-a dat cu siguranta fiori pe sira spinarii, The Grudge va fi adaptat si el in serial. Putem revedea deci celebra fantoma cu parul lung intr-o noua intriga care propune noul sau lot de fiori reci pe sira spinarii si case bantuite.

1 thought on “Aceste filme culte vor fi transformate în seriale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post