Despre

Dosarul.Com a prins viață în data de 8 Februarie 2011, fiind creat cu un scop informativ pentru cât mai multe persoane. Toate articolele de pe acest blog sunt originale și sunt din diferite domenii din mediul online respectiv mediul offline.

Momentan acest blog nu are nici un plan fix, el urmând să trăiască cel puțin până în data de 8 Februarie 2014. În Februarie 2012 acest blog a fost vândut și are un nou proprietar, proprietar pe care-l puteți contacta pe pagina dedicată acestui fapt.

În altă ordine de idei, dacă vreun cititor dorește să scrie unul sau mai multe articole pe acest blog, este binevenit, tot ce trebuie să facă este să acceseze pagina de contact și să întrebe acest lucru, iar numele autorului va fi introdus la începutul sau sfârșitul articolului, după bunul plac.

Sperăm că v-a plăcut cel puțin un articol de pe acest blog și vă așteptăm în continuare pentru a citi diferite materiale interesante sau nu. Toate cele bune!

Update 18 Octombrie 2014:
Astăzi blog-ul DOSARUL își schimbă hainele, astfel încât este mult mai plăcut ochiului și bineînțeles, mai user friendly. Trecând peste acest mic update, nu putem să nu observăm faptul că mai sus menționam că acest blog o să trăiască cel puțin până în Februarie 2014 și ne apropiem deja cu pași rapizi de 2015, iar pe această cale anunțăm că blog-ul va fi online și va avea viață cel puțin până pe 8 Februarie 2016 și sperăm să venim cu un update prin 2016 și să anunțăm că vom trăi cel puțin până în 2018 și tot așa.