Cosmetice pentru bărbați

29 noiembrie 2016 Andrei 0 Comentarii

Din ce in ce mai multe marci vin cu diverse oferte de creme si produse special concepute pentru barbati. Cremele anti-age pentru conturul ochilor si pentru protectia mainilor incep sa fie foarte apreciate de barbati. Produsele pentru frumusete nu sunt exclusiv pentru femei. Chiar si barbatii pot apela la aceste produse, astfel incat sa se poata bucura de un look deosebit.

Frumusetea masculina este ceva care in ziua de azi este la moda. Marcile de cosmetice au inceput sa creeze diverse produse destinate exclusiv barbatilor. Atunci cand vine frigul, o crema hidratanta ar putea fi alegerea optima pentru barbati, avand ca scop protejarea pielii.

Agresiunile extreme de pe parcursul zilei afecteaza foarte mult barbatii, de aceea, acestia ar trebui sa se protejeze cum pot mai bine. Cand vine vorba de fata se poate aplica o crema anti-age, dar si una pentru conturul ochilor, precum si un balsam pentru catifelarea tenului.

Cand se vorbeste despre frumusetea masculina, cremele de ras nu ar trebui omise. Acestea sunt esentiale pentru o hidratare optima a pielii, dar si pentru evitarea iritatiilor si taieturilor cauzate de barbierit. Dupa barbierit este cel mai bine sa se aplice un after shave atat pe fata cat si pe gat. Pentru par, sunt recomandate produsele destinate in functie de tipul de par.

Multe firme au inceput sa creeze produse speciale pentru barbati, punand accent pe proprietatile anticadere si pe cele antimatreata. Un balsam poate fi si el util, cu toate ca daca samponul este de buna calitate, se poate renunta la balsam.

O crema de noapte este esentiala, mai ales iarna, dar si seara. Aceasta crema previne aparitia ridurilor si este suficient pentru a fi aplicata inainte de culcare, astfel incat efectul sa fie unul de care sa va bucurati. Trebuie sa stiti faptul ca aceste produse sunt esentiale pentru ingrijirea tenului.

Previous Post

Next Post

Lasă un răspuns

Your email address will not be published / Required fields are marked *