Banii cheltuiți în jocurile pe mobil

3 februarie 2017 Andrei 0 Comentarii

Prima si prima data in lumea jocurilor pe mobil existau doar doua categorii de jocuri si la fiecare categorie era un numar mic de jocuri. Prima categorie este constituita din jocurile gasite gratis pe App Store sau Google Play. Majoritatea utilizatorilor stiau ca jocurile gratis ori erau penibile ori erau pline de reclame si puteau fi jucate cu mare greutate. Iar a doua categorie era aceea a jocurilor cu bani. Aceste jocuri nici nu se comparau cu cele din prima categorie pentru ca nu se intalneau reclame, erau mult mai serioase si foarte atractive.

Un cetatean cu o minte foarte ingenioasa a introdus in lumea aceasta a jocurilor un tip de jocuri freemium. In acest caz vorbim despre acele jocuri care sunt gratuite la inceput, te atrag foarte mult, iar in timp ce acestea creaza dependenta, la un moment dat pentru a evolua sau a creste in experienta trebuie sa achizitionezi diferite iteme sau caracteristici care o sa te coste bani reali.

La inceput, din curiozitate sau din nevoia pentru a promova in joc o sa dai in jur de 5-10 dolari, iar apoi daca nu o sa stii cand sa te opresti o sa ajungi poate chiar si la cateva sute de dolari lunar. In prezent jocurile freemium au cel mai mare succes in App Store sau Google Play. Cei ce folosesc aceasta strategie a jocurilor au imbogatit sute de oameni.

Trebuie sa fiti atenti la aceste tipuri de jocuri pentru ca cel mai important este sa stiti atunci cand sa va opriti pentru ca daca o sa continuati o sa ajungeti ca acel american care a cheltuit aproximativ 1 milion de dolari in jocul Game of War.

Daca totusi doriti sa cheltuiti bani pe jocurile din App Store sau Google Play este indicat sa achizitionati diferite aplicati/jocuri atunci cand sunt aflate in promotie.

Previous Post

Next Post

Lasă un răspuns

Your email address will not be published / Required fields are marked *